АРОМА-ЙОГА ПІЗНАННЯ

Ми раді представити наш новий клас, який стартує в березні – Арома-йогу пізнання.
Ось що розповідає про цей клас його автор та провідний вікладач студії Марина Буянова:

«Ідея цього класу виникла на перетині трьох напрямків, які тісно пов’язані з моїм життям. Перший напрямок – це йога, якою я займаюся більше 20 років і яку люблю з усієї душі. Я вдячна Всевишньому за те, що він направив мене цим шляхом.

Другий напрямок – це кінезітерапія – реабілітаційний метод, яким я професійно займаюся з 2014 року після закінчення університету. Під час навчання мені дістався цікавий твір Р. Гербера “Вібраційна медицина”, який залишив глибоке враження.

Третій напрямок це Арома терапія, з якою я в перші зіткнулася більше 30 років тому. Нещодавно мій багатий інтуїтивно-книжковий досвід отримав структурне оформлення, завдяки навчанню в школі «Aroma education» (представляє французький напрямок у світовій ароматерапії), під керівництвом прекрасного педагога, ароматерапевта, і просто чудової людини Інгрід Гек’єр.

Таким чином, цей клас об’єднує мою любов до йоги та моє професійні зацікавлення у кінезітерапії та ароматерапії. Я вірю, що він допоможе людям покращити своє фізичне здоров’я та знайти гармонію у своєму житті.

З чого складається цей клас та чим ми будемо займатися?
Час практики поділено кілька частин. Кожна частина містить у собі пранаяму, мудру, віньясу, закінчувати заняття медитацією. Протягом усього заняття нас супроводжуватимуть ефіри рослин, які допомагають нам активізувати той чи інший центр.
Мета наших занять – пізнання! Пізнання себе (відкриття нових меж своєї особистості), пізнання навколишнього простору та гармонійна взаємодія з ним через нові інструменти! Впевнена буде цікаво та результативно.»

Вартість класу 300 грн
Чекаємо вас за записом кожної неділі о 15:30